Semasa dalam perjalanan dan memerlukan bantuan? Hubungi Talian Bantuan kami:

_

Kongsi di !trpst#/trp-gettext>
Kongsi di !trpst#/trp-gettext>
Kongsi di !trpst#/trp-gettext>
Kongsi di !trpst#/trp-gettext>

1,283 LUNAS PENEBUSAN PERCUMA 'PAKEJ MY30 PLUS 30' PADA HARI PERTAMA

KUALA LUMPUR, 16 Januari - Penebusan untuk pakej 'My30 Plus30 - Beli 1, Percuma 1', yang dibuka semalam di Stesen LRT KL Sentral dan Hab Bas Rapid KL Pasar Seni di sini, mendapat sambutan baik dengan seramai 1,283 penumpang melunaskan penebusan masing-masing pada hari pertama.

“Mereka yang ingin membuat penebusan pada hari ini boleh digunakan di kios Sayap Timur di stesen LRT KL Sentral sehingga pukul 10.30 malam; dan di Hab Bas Pasar Seni sehingga 7 malam. Kaunter di Hab Bas Pasar Seni, δείτε, tutup pada hari Ahad dan hari-hari cuti am kaunter di KL Sentral dibuka setiap hari, ”menurut satu media yang dikeluarkan oleh Rapid KL pada hari ini.

Dilancarkan sebagai bantuan kepada kempen penggalakan pelancongan domestik yang diumumkan Kementerian Pelancongan, Seni dan Budaya, kempen 'My30 Plus30 - Beli 1, Percuma 1' untuk pembelian pas perjalanan tanpa My30 bermula 21 Disember tahun lepas dan akan berlangsung pada 31 Mac.

Di bawah kempen ini, satu baucar percuma My30 akan diberikan untuk setiap pembelian di mana pas percuma My30 ini boleh digunakan sendiri untuk pembaharuan pada bulan berikutnya. Pas percuma My30 ini adalah terhad kepada 8,333 penebusan sahaja dan berdasarkan siapa dulu dia dapat; terhad kepada 1 pengguna dan sekali penebusan sahaja.

Tempoh penebusan untuk pas percuma setiap malam dan akan tamat pada 31 Mac 2021 atau selebihnya ke 8,333 dilunaskan.

Untuk maklumat lanjut lanjut kempen 'My30 Plus30, Beli 1, Percuma 1' dan info-info lain mengenai My30, dan anda boleh melayari laman web rasmi Rapid KL di www.myrapid.com.my